תסמיני ערפול/ישנוניות/אוטומטיות/בועה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/07/2023 | 21:57 | מאת: ינאי

שלום לכולם שמי ינאי, בן 21 ומזה זמן רב שאני מתמודד עם תסמינים שאין להם בדיוק הגדרה. תחושות של ערפול/ישנוניות/בועה/״ראש סתום״  לאורך כל היום ולפעמים הם מגיעים חזק יותר. עד כה אין הסבר נוירולוגי, כל הבדיקות יצאו תקינות. רוב אנשי המקצוע מאמינים כי זה נפשי חוץ מנוירולוגית אחת שטענה שאלו תסמינים של "brain fog" הפנו אותי לכיוון הפסיכיאטרי, אולי זה משהו פנימי, לקחתי ציפרלקס ולקונגרס ושניהם לא עזרו. ואני בזמן טיפול פסיכולוגי. אגיד שפעם התנסתי מספר פעמים בגראס והייתי מקבל את זה לא ככ טוב. הייתי מקבל התקפי חרדה בזמן העישון והתסמינים הופיעו בערך באותה התקופה. התסמינים האלו איתי כבר שנתיים וחצי ורציתי לדעת האם יש מישהו שמכיר את התופעה ויוכל לעזור. אשמח לכל עזרה

שלום ינאי צר לי, אך אין לי ניסיון ספציפי עם מקבץ הסימפטומים שאתה מתאר. ועדיין סביר שטיפול פסיכולוגי מתאים, בגישה אינטגרטיבית, יוכל לסייע לך. אני מצטרף לבקשתך שאם יש מישהו מהקוראים ומשתתפים בפורום שיכול לתרום מנסיונו האישי ו/או המקצועי שישתף אותנו בהתנוסותו שלו. ד"ר מאיר נעמן - פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה