בן זוג המאיים בעזיבה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/07/2023 | 22:33 | מאת: יובל

אנחנו חיים יחד 9 שנים, ואצל שנינו זה פרק ב'. כמעט כל ויכוח או מריבה מסתיימים בהצהרה שלו שהוא עוזב אותי, שנמאסתי עליו, שאחפש מישהו אחר, שהוא מחפש דירה ( ומספר פעמים גם הלך לראות דירות להשכרה!) האיומים הללו גורמים לי לחוסר ביטחון, לחרדות, ולתחושת חוסר יציבות בחיי. כאשר אני מעלה את הנושא, הוא טוען שעובדה שלא עזב, שהוא אוהב אותי וכאשר הוא כועס עלי פשוט קשה לו להתגבר על הצורך להטיח בי שהוא עוזב. נמאס לי לחיות על מטוטלת שכזאת, ולצפות שירגע וישאר איתי. מצד שני יש לנו בד"כ חיים טובים יחד, אבל האיומים חוזרים על עצמם בקצב של פעם בשבועיים/שלושה ואני נכנסת לחרדה ומתחילה לחשב איך ממשיכה מכאן בלעדיו.

שלום, יובל נראה לי שאין הצדקה לתחושה מתמדת ומתמשכת של ארעיות וחוסר ביטחון בקשר. המימד החיובי שבתיאורך, באשר ל-"חיים טובים ביחד", מצדיק פנייה לטיפול זוגי מתאים, שיסייע לכם לאמץ דפוסי תקשורת מכבדת ושליטה מירבית בתגובות האימפולסיביות שאת מתארת. ד"ר מאיר נעמן >פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה