האם ציפרלקס גורם לעלייה במשקל?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/05/2023 | 22:14 | מאת: שני

שלום ד"ר אני סובלת מדכאון וחרדות. הרופא המליץ לי לקחת ציפרלקס, אך שמעתי מאנשים וכן מפורומים שאנשים מספרים על עלייה במשקל בעיקבות התרופה. רציתי לשאול האם אכן ציפרלקס גורם להשמנה. והאם ישנה תרופה לדכאון קל שלא גורם לעלייה במשקל בכלל.? זה חשוב לי מאד בנוסף , מה זה תרופה חזקה/ חלשה? האם זה קשור למינון או שישנן תרופות לדיכאון קשה וישנן לדיכאון קל.? אשמח לתשובה מנסיונך... תודה

שלום שני הפורום הנוכחי הוא פסיכולוגי ולא פסיכיאטרי. איננו עוסקים בטיפול תרופתי. נא הפני שאלתך לפורום המתאים.. ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה