שאלה-האם ייתכן שהסיבה היא חרדה?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/05/2023 | 13:20 | מאת: שואלת

הי האם חרדה יכולה לגרום לתחושת לחץ קבועה בשלפוחית השתן? כאילו השלפוחית מתפוצצת למרות שהיא ריקה? התחושה קבועה כל היום ללא הפסקה. בדיקות רפואיות לא מצאו בעיה.

שלום ל"שואלת".. כללית, חרדה כמו גם מצבים ריגשיים אחרים, יכולה ואף יוצרת בפועל סימפטומים פזיולוגיים וכד'. אני לא רופא אלא פסיכולוג. אך אם הרופאים לא מוצאים סיבה אורגנית פיזית לבעייתך, יש בזה כדי להצדיק את ההשערה הסבירה שהמקור לבעייתך הוא פסיכולוגי-ריגשי. אני מציע שתפני ליעוץ/טיפול פסיכולוגי. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה