תרופה טבעית לדפיקות לב אשמח מאוד לעזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/05/2023 | 09:15 | מאת: אנונימית1987

אני סובלת מחרדה ונוטלת במשך שנתיים לוריוון שיעצור קצת את הדפיקות לב אני מאוד רוצה להיכנס להריון האם יש תרופה טבעית לחרדה? משנו מוכח שבאמת כל בוקר יעצור לי את הדפיקות לב?? אשמח בבקשה לעזרה!

שלום לאנונימית הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולא רפואיים, כך שאיננו עוסקים בתרופות. במובנים רבים, התרופה הטיבעית והיעילה ביותר למצבי חרדה עם או בלי העצמה של דפיקות לב, אילו טכניקות של הרפייה, או מדיטציה, או היפנוזה עצמית וכד'. רצוי ומומלץ לפנות לגורם מקצועי פסיכולוג/פסיכיאטר או פסיכותירפיסט מתאים (במסגרת קופ"ח או באופן פרטי). במקביל תוכלי גם לנסות ולהסתייע בקליפים הרבים ומגוונים של הרפיות ומדיטציות, ב- יו-טיוב (כולל גם באתר שלי). בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה