יש לי כל הזמן מחשבות שליליות.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/04/2023 | 00:55 | מאת: קשה לי

אני מרגישה שאף אחד לא אוהב אותי ולא צריך אותי ואין לי בשביל מה לחיות ואני מוזרה וחולת נפש ומרגישה שיש לי הזיות ואין לי טקט ולאף אחד אין כח לדבר איתי עוברים עלי גם המון קשיים ברורים שהם מהווים סיבה לכאב הנפשי הזה. אני יכולה לפחד פחד מוות, בוכה כבר שבוע וחצי כל יום, כואב לי בצד ימין בחזה המון זמן. אני כמעט לא אוכלת ולא ישנה ולאחרונה החלו להופיע לי סימני אקנה אני כבר חודשיים לפחות ככה ואף אחד לא עוזר לי מה אני יכולה לעשות? אני כן רואה דברים טובים שיש לי בחיי ועדיין מרגישה מיותרת ובלי רצון כלל לחיות!

שלום, קשה ומצער לקרוא על סיבלך וקשייך. ועדיין אין לי ספק שייעוץ/טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי, עשוי ואמור לעזור לך לחוש הקלה ושיפור משמעותיים ומהירים. אם את עדיין לא בטיפול אני מאד ממליץ שתיפני למרפאת קופת החולים אליה את משתייכת והם בודאי יפנו אותך לגורם המתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה