הפסקת פרפנאן - אודה לעזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/04/2023 | 00:08 | מאת: אבי

שלום רב, אני מאובחן עם הפרעות חרדה ןocd. ולוקח מעל ל20 שנה שילוב של לוסטרל ופרפנאן. כיצד אני מפסיק את הפרפנאן בהדרגה? כעת אני לוקח 8 מג. אשמח לדעת כיצד אני עושה זאת בהדרגה תוך צמצום התופעות השליליות העתידות לבוא. כמו כן, לכמה זמן אותם תופעות שנגרמות מהפסקה יכולות להופיע עד שמסתגלים? שאלה נוסםת, היא האם יש תרופה נוספת כמו לוסטרל - כלומר לא אנטי פסיכוטית, או לחלופין שינוי במינון של הלוסטרל שיוכל לאזן הפסקה של הפרפנאן? אני כמובן אלך למטפל ליעוץ אך מאוד רציתי חוות דעת נוספת. אני כעת לוקח 200 מג לוססטרל. המון תודה על עזרתך החשובה.

שלום אבי שאלתך אמורה להיות מופנית לרופא או פסיכיאטר. הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולא רופאים. לכן לא אוכל לסייע לך בעניין. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה