דחף פתאומי ליציאת שתן ואם תוך זמן קצר אני לא מתפנה אז השתן

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/03/2023 | 19:02 | מאת: יעקב

אני נהג בן 66 ובזמן האחרון לפתע אני מרגיש לחץ נורא להתרוקן, ואם בתוך זמן קצר אני לא מתפנה אז אי אפשר להשתלט והשתן יוצא לי לבד, יש לציין שבשינה אני לא קם לשירותים עד הבוקר. בבדיקת הערמונית נמצא שהיא עדיין לא מצריכה ניתוח,

ערב טוב, יעקב מצער לקרוא על בעייתך, אך לא מובן לי מדוע העלית אותה בפורום להתמודדות פסיכולוגית עם מצבי מתח ולחץ. האם אתה או רופאיך חושבים שיש לכך קשר עם מצבך הריגשי-נפשי ? אני מציע שתתיעץ עם רופאיך בענין והאם הם חושבים שבעייתך נובעת או מושפעת ממתח נפשי אפשרי שלך ? אם כן, אזי כדאי שתפנה לטיפול פסיכולוגי שיושם בו דגש על טכניקות וכלים להפחתת מתחים ולחצים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה