כאבים בחזה, לא מוסבר

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/03/2023 | 04:01 | מאת: שליו

בן 17, בריא בדרך כלל. מזה כ-3 חודשים סובל מכאבים בחזה צד שמאל למעלה אך כאבים קצרים יכולים להגיע בנקודות בכל החזה. לפני 3 חודשים זמן מה לאחר התחלת הכאבים הופניתי למיון ששם נעשה אקו לב, צילום חזה ואקג שנראה כתקין. הכאבים המשיכו כפעם בשבוע, מקרינים לכתף והיד לאחרונה בתדירות גם גבוהה יותר. רופא משפחה אבחן כרפלוקס ונתן נוגדי חומצה שלא עזרו.

ערב טוב שליו הפורום שלנו בראשותי, עוסק ביעוץ וטיפול פסיכולוגי ולא ביעוץ רפואי. אם יתברר, על פי בדיקות והמלצות הרופאים שלך, שהמקור לכאביך הוא, במשוער או בפועל, מצוקה פסיכולוגית או ריגשית, כדאי יהיה שתפנה לקבלת יעוץ פסיכולוגי, במסגרת המרפאה אליה אתה שייך, או באופן פרטי. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה