אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/02/2023 | 20:00 | מאת: כנרת

במידה שלקחתי במשך חודש וחצי ברצף כל ערב ואליום/ואבן לחרדות במרשם רופא כמובן, שאלתי תוך כמה זמן הם מתפנים מהגוף לגמרי ? 🙏

שלום, כנרת הפורום והחתום מטה עוסקים בשאלות ויעוץ פסיכולוגי. איננו עוסקים בטיפול תרופתי. כך שאני לא יודע את התשובה לשאלתך. אם זה אכן חשוב לך לדעת התשובה לשאלתך, תוכלי לפנות לפורום רפואי. חשוב מכך, הטיפול היותר רלבנטי וחשוב לטיפול בחרדות, זה טיפול פסיכולוגי. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה