מחפש טיפול להפחתת לחצים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/01/2023 | 20:45 | מאת: יוסף

יש לי מצבים רפואיים בגוף ובעינייפ שנגרמים ככל הנראה מלחצים בגוף שאני לא מצליח להפחית . אני כל הזמן במתח . מחפש תרופה טבעית שיכולה לעזור לי ושהיא לא תהיה עם סטרואידים . כמו כן לאיזה רופא פונים בנושא לחץ וחרדה ? בן 35 ללא בעיות נוספות

שלום יוסף, בנושאי לחץ וחרדה, פונים בד"כ ליעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני. במקרים קשים במיוחד יש מקום לפנות גם לרופא -פסיכיאטר. אני לא יכול להמליץ על פסיכולוגים ספציפיים במסגרת הפורום. אם אתה או כל אחד אחר, תפנה/ו אליי בטלפון (054-754-9898), אוכל לפרט ואף להמליץ על פסיכולוג/ים מתאים/ים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה