חרדה בבוקר שגורמת לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/01/2023 | 17:17 | מאת: אלון

שלום אני כבר תקופה ארוכה קם כל בוקר עם חרדה מאוד חזקה , שגורמת לי לשלשולים בבוקר , לאחר שאני משלשל החרדה נרגעת , אך אחרי כמה זמן יכולה להופיע שוב בבוקר , זה גורם לי לכאבי בטן וקשיים באכילה , רציתי לדעת מה יש לעשות בעניין ? תודה מראש

שלום יניב על פי תיאורך ובשל היות סבלך ממושך, נראה שכדאי שתפנה ליעוץ/טיפול פסיכולוגי, הן כדי להקל על תחושותיך וחרדתך והן ובעיקר לזהות ולטפל במקור לחרדתך. כהשלמה לתשובתי לך, ראה נא תשובתי ליניב, הסמוכה לשאלתך שלך. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה