איך אני יכול להפחית לחצים שפוגעעם לי בבריאות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/12/2022 | 09:34 | מאת: יניב

בן 38 . בריא. עברתי מלא בדיקות בגללכרבים בכל מיני מקומות . כמו כן בגלל לחץ ומתח כנראה נוצרה לי מחלת עיניים אני מעוניין להפחית לחצים ומתחים . איך עושים את זה? אני לחוץ בלי סיבה . עבודה מליצה אבל אין סיבה להיות לחוץ חושב תמיד מה יהיה וכו'.. לפני בדיקות או בהמתנה לתוצאות בדיקות אני מאוד נלחץ האם יש כדורים טבעיים שאפשר לנסות שיכולים לעשות אותי יותר קול ?

שלום יניב קרוב לודאי שיש כדורים, על פי מרשם רפואי, להורדת מתחים ולחצים. אלא ש..אנחנו פורום פסיכולוגי ולא פסיכיאטרי, כך שאיננו עוסקים בתרופות. כמו כן תמיד עדיף להסתייע, במידת האפשר ביעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים, בעדיפות ראשונה על פני כדורים. יש אינסוף טכניקות להרפייה והפחתת מתחים באינטרנט, כולל גם באתר שלי. במצבים זמניים וקלים יחסית, זה עשוי לסייע. אך אם מדובר בהרגשה מתמשכת וכד', יש מקום לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה