חרדות ומחשבות טורדניות כל היום ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/12/2022 | 15:07 | מאת: נירו

אמא שלי בת 65 , כבר שנה בדכאון מג'ורי.היו לה מחשבות טורדניות. ללא מצב רוח בקושי מתקשרת , לא מבצעת דברים. בהתחלה לקחה סימבלתה 30 מ"ג ואריפליי 2.5 מ"ג. לא היתה השפעה משמעותית. לפני חודש וחצי עברה לקחת לסטורל 100 מ"ג וסרקוואל (לא מושהה) 150 מ"ג לפני שנה. התחילה לתקשר ולדבר בלי הפסקה, התחילו לה חרדות מהבוקר ולא נרגעת. חוזרת על המחשבות הטורדניות שלה ללא הפסקה. 3 מ"ג לוריבן לכל היום בקושי עוזרים. אנחנו חסרי אונים. איזה אפשרות יש לשפר את המצב? תודה

שלום נירו "האפשרות לשפר את המצב" של אימך, היא : בתיאום עם הפסיכיאטר שנותן לה כנראה את התרופות שציינת, לפנות בהקדם לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. אם במסגרת קופת החולים אליה היא משתייכת, או באופן פרטי. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה