שאלה לגבי כאבים בגוף וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/11/2022 | 11:00 | מאת: מירי

היי אני אמא מאוד פחדנית וחרדית מאוד מכול בדיקה שעושים לילדים אוו שהילד לא מרגיש טוב אני נכנסת ללחץ התחיל לי כאבים בלב בשד בקיבה התחלתי בבדיקות אקו לב תקין שד תקין isבטן תקין קיבה גסטרו תקין עדיין אני מתמודדת אים כאבים כול פעם במקום אחר האים זה קשור לחרדה ומה עושים

שלום, מירי אם כל בדיקותייך הפיזיולוגיות תקינות, סביר מאד להניח שמדובר בתגובה חרדתית שלך. הדרך הרצויה לפתור או להתמודד עם החרדה, החא לימוד ותרגול טכניקות של הרפייה עצמית (חפשי בגוגל). אם זה לא יספיק רצוי ומומלץ לפנות ליעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה לטיפול בהיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה