תחושות מוזרות בגוך ובראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/11/2022 | 02:04 | מאת: Dan

שלום, יש לי תחושות של חשמל בגוך ובראש ותחושה כאילו אני כבר לא עצמי יותר אני מסתגר בבית כבר 3 שנים לא מצליח לתפקד והמון מחשבות שמפריעות מה אפשר לעשות <

שלום, דן מצער להבין עד כמה אתה סובל מזה כ- 3 שנים. הלוואי והיתה תשובה פשוטה לשאלתך. להערכתי, מה שאפשר לעשות, ועל פי התיאור שלך כדאי לעשות זאת בהקדם, זה לפנות לקבלת עזרה מקצועית של פסיכיאטר או לפחות רופא המשפחה. אבחון וטיפול מתאימים יכולים לסייע לך, די במהירות. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה