אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/11/2022 | 23:19 | מאת: לינוי

האם ואליום זה כדור עם אותם חומרים כמו הקלונקס ? האם לוריוון נחשב לכדור חלש ? סובלת ממתח וחרדות בהקשר לדום לב בלבד מזה כשנה בעקבות טריגר שגרם להתפרצות מפחד מדום לב ובעקבות פירסומים ברשתות החברתיות על כמויות הדום לב שקורות פיתחתי מזה חרדה קשה מאוד . לא מטופלת בציפרלקס ולא אצל פסיכולוג/פסיכיאטר בגלל מצב כלכלי .. בלילות של חרדות לוקחת כדור ממשפחת הבנזו החרדות בהקשר לדום לב בלבד.. 🙏 סובלת ככה שנה ... מבין משפחת הבנזואזיפינים מהו הכדור הכי חזק למצבי חרדה קשים כמו שלי ? בעיקרון זה קורה לי 3 פעמים בשבוע וגם בחגים.. יצא לי להגיע 20 פעמים בשנה האחרונה למוקדי חירום עקב הפרעות קצב .. אגב, חרדה קשה יכולה לגרום להפרעת קצב לב ? אשמח מאוד לדעתך על שאלותיי 🙏

שלום לינוי סליחה על העיכוב בתשובה. לצערי, "דעתי" אינה רלבנטית לשאלתך. הפורום ואני פסיכולוגיים ואמורים להגיב ולהשיב לשאלות בתחום הפסיכולוגי ולא התחום התרופתי השייך בלעדית לרופאים פסיכיאטריים ו/או רופאי משפחה וכד'. ועדיין אני מוצא לנכון לעדכן אותך שטיפולים פסיכולוגיים עשויים לשפר מצבך הרפואי, להפחית חרדותייך ולייתר את הצורך בתרופות. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה