בעייה אישית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/10/2022 | 08:00 | מאת: סיוון

אם אני עם ליקוי ביכולת הקוגנטיבית ומתקשה לזכור טקסטים/מילים אז מה יכול לעזור בשבילי להתגבר על זה עד שאני ילך לטיפול מקצועי

שלום סיוון אם ידוע לך על קיומה של בעיה קוגנטיבית שלך, ראוי וכדאי שלא תדחי הטיפול בבעייה, עם גורם מקצועי מתאים. כללית, ישנם ספרים וקליפים (יו-טיוב) רבים לסיוע ושיפור זיכרון וכד'. ביניהפ סיפרו של ערן כץ > "סוד הזיכרון המצוין" וכד'. אך עדיין אם את מודעת לקיומה של בעיה ממשית עדיף לפנות לקבלת הטיפול האישי המתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה היפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה