בבקשה עזרתכם, מתחנן!!!!

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/10/2022 | 21:19 | מאת: עדן

שלום לכולם, שמי עדן אני בן 26 , מאז שהשתחררתי מהצבא התחילה לי חרדה בריאותית עקב שלשול וכאבי בטן חריפים וצבע מוזר בצואה. זה היה לפני בערך 6 שנים, ומאז אני כל שנה עושה בדיקות דם. אבל החרדה תמיד נשארת איתי, זה בא והולך וכל פעם שזה בא זה מחזיר אותי אחורה, האם חרדה יכולה להתבטא בחיוורון פנים, בשלשול כמה ימים, בתחושה לא טובה כאילו משו הולך לקרות? אני כבר לא יודע מה לעשות ונורא מיואש, אני סטודנט ולא טוב לי עם המצב, כל דבר כזה שקורה לי גורם לי לחשוב שיש לי סרטן במעי הגס, ואני כל שנה עושה בדיקות דם מהפחד. די, איך יוצאים מזה? אני נראה מעולה, כולם עפים עליי, אינטילגנט, אבל הם לא יודעים מה אני עובר בפנים, גם הוריי לא יודעים, אני מסתגר בחדר. בבקשה , אני חייב עזרה, אחרת לא הייתי רושם.

שלום, עדן חרדה, אכן יכולה להתבטא במגוון סימפטומים גופניים ופיזיולוגיים. אך כמובן שיש לברר המקור לסימפטומים אלו, עם הופעתם, אצל רופא המשפחה שלך. במקביל, חשוב שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים, או במסגרת שירותי הייעוץ לסטודנטים, או במסגרת קופת החולים אליה אתה משתייך. יש הסתברות טובה שטיפול קצר יסייע לך בהתמודדות ואף ביטול אפשרי של מצוקתך החרדתית. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה