דיבורים על חרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/09/2022 | 18:06 | מאת: חכםעפגחוגלעלתכח

בס"ד שלום שמתי לב שברגע שמשפחה המורחבת שלי מדברת על חרדות ודיכאון אז אולי זה מוריד לי את החרדות והדיכאון לכמה זמן ואם הם מדברים על זה שאולי לי יש אז זה ליותר זמן בהמון המשפחה המצומצמת יודעת אז אני יכול לרמוז למשפחה המורחבת על החרדות והדיכאון שיש לי כדי שזה יעזור לי כמו שרשמתי? תודה רבה

שלום שאלתך לא כל כך ברורה לי. כללית, אם להערכתך שיתוף משפחתך המורחבת במצוקתך עשוי להקל עליך, אז אני לא רואה מניעה מדוע שלא תעשה זאת. חשוב לא פחות ולדעתי אף יותר, שתשתף את הפסיכולוג שלך. ואם אתה עדיין לא בטיפול פסיכולוגי כדאי לשקול זאת בחיוב רב. בברכה, ד"ר נעמו

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה