אריפליי וויאפקס חרדה ודכדוך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/09/2022 | 10:46 | מאת: נועה בר

שלום, עקב חרדה קשה ניסיתי ציפרלקס, לוסטרל ופריזמה שלא עזרו. לפני חודש התחלתי לקחת ויאפקס 112.5 ואריפליי 2.5 , ולפני 4 ימים העלתי מינון בעצת רופא ל150 מג ויאפקס עקב חרדה שעדיין קיימת. אני מרגישה שהחרדה משתפרת לאט לאט אבל עדיין עליות וירידות אבל אני נהייתי מדוכדכת , חסרת מוטיבציה וחסרת חשק, מעין אפטיות כזאת . האם צפוי לעבור? האם יש טעם בהעלאת מינון אריפליי? יש לציין שבעבר נטלתי 112.5 ויאפקס 5 אריפליי ו4 אדרונקס ועזר מאוד ומחפשת תחליף לאדרונקס שעזר למצב רוח אך בשל הריון עתידי לא יכולה ליטול אדרונקס.

שלום נועה, אנו לא מורשים ו/או עוסקים, בהמלצות לגבי תרופות. בכל מקרה של מצוקה נפשית/ריגשית, מומלץ לפנות תחילה לקבלת יעוץ/טיפול, פסיכולוגי להבנת המקור הפסיכולוגי-ריגשי לבעייה וכן כדי ללמוד ולנטרל במידת האפשר המקור הפסיכולוגי לבעיה ואף לרכוש ולתרגל "כלים" מתאימים להתמדדות איתה . ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה