חרדה כללית תרופות ברינטלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/08/2022 | 14:38 | מאת: רא66

ב4 חודשים האחרונים לוקח ציפרלקס 10 וליריקה 150 בעיקר נגד חרדה כללית ( עוזר מאד, לאחר שנים של פאקסט שבדיעבד לא עזר בכלל) אבל השפעות מיניות חמורות. האם ברנטליקיס יכול להחליף אותם? בתודה מראש

שלום, אנו לא מורשים ו/או עוסקים, בהמלצות לגבי תרופות. בכל מקרה של קשיי שינה ו/או הפרעות שינה, מומלץ לפנות תחילה לקבלת יעוץ/טיפול , פסיכולוגי בעניין. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה