נוטל המון תרופות קשה לי מאוד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/08/2022 | 19:12 | מאת: אייל

שלום !! נוטל המון תרופות עם השפעה מירבית ..ברוך השם . יש תופעות לוואיי קשות ומצד הרופא כן להפחית אבל שאני מפחית איני חש בטוב . מצבי מאוד מורכב והתיסכול הוא נוראי . כיצד אני ממשיך הלאה . סובל מעייפות וכבידות חזקים מאוד . תודה על העזרה תגובה

שלום, אייל נא ראה תשובתי לשאלה של אליה, הסמוכה ממש לשאלה שלך. כללית וכידוע, תרופות עלולות אכן לגרום לעיתים, לתופעות לואי משמעותיות. אם מדובר בסיבות ריגשיות נפשיות בגללן אתה סובל ונזקק לתרופות, יש מקום, ולרוב הכרח, לשלב את הטיפול התרופתי עם טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה