חרדה ודיכאון אצל בחורה צעירה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/08/2022 | 22:08 | מאת: אליה

שלום, בתי סובלת מחרדה ותחושות דכדוך בעקבות ההמנעות שיוצרת החרדה בעיקר מהפעילות חברתית. כל טיפול שניסתה לא צלח. בנוסף ציפרלקס לא הועיל. האם יש תרופה נוגדת חרדה שמשפיעה על הנוטל אותה באופן מיידי ואינה גורמת לנזק למטופל? (שנניח נילקחת בבוקר בטרם צאתה ללימודים ותעזור לה לעבור את היום) תודה

שלום, אליה. הפורום ואנוכי לא רופאים אלא פסיכולוגיים. לכן איננו עוסקים בהמלצות וקביעות לגבי תרופות וכד'. מצוקות נפשיות עלולות אכן להמשך זמן רב, אך אין להתיאש, טיפולים מתאימים עשויים ואמורים בהחלט לעזור. אני מניח שביתך היתה או נמצאת גם בטיפול פסיכולוגי. אם לא, מן הראוי ומומלץ שתפנה גם ולעיתים בעיקר, לטיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה