לרופא מומחה בנושא בבקשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/08/2022 | 21:00 | מאת: NOT_FOUND

הייה לי כאב ראש חד וחזק בראש בצד שמאל.לאחר שעה שוב כאב חד באותו צד. לאחר הפעם השנייה לאחר כדקה הרגשתי סחרחורת ובתעלפתי. עשו לי בדיקות מקיפות בבית חולים בראש ובלב יצא הכול תקין. האם העילפון והסחרחורת יכולים להיות מחרדה לאחר כאב..? כי מאז יש לי חרדות ולחץ במקומות סגורים וליד אנשים מה יש לך להגיד בנושא..?

שלום ??, שאלתך כוללת את התשובה. האם העילפון והסחרחורת שלך, נובעים מחרדה או מצוקה נפשית אחרת, רק רופא שאחראי על בדיקותיך וכו' יכול לקבוע, או לאשש את זה. אני לא רופא, אלא פסיכולוג קליני. למיטב ידיעתי וניסיוני, יש היתכנות שסימפטומים גופניים עלולים אכן לנבוע או להתעצם, בגלל גורמים פסיכולוגיים - ריגשיים ונפשיים. אך כאמור, רק רופא ובדיקות רפואיות מתאימות יכולים לקבוע זאת.

18/08/2022 | 09:00 | מאת: NOT_FOUND

איזה בדיקות אתה מדבר..? עשו לי את כול הבדיקות המקיפות בראש ובלב ולא מצאו כלום.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה