התקפי חרדה כבר ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/07/2022 | 22:59 | מאת: אנונימית

שלום, בחורה צעירה- סובלת כבר ארבעה חודשים מהתקפי חרדה. התחילו ההתקפים קשים וארוכים ועם הזמן ועם עבודה קשה לומדת לשנות זאת והתקפים באמת לרוב קלים יותר ובאים לבקר פחות יחסית… כרגע אני נמצאת בבעיה, אני מרגישה שכבר אין לי כוחות להתמודד ולעבוד על זה יותר. לוקחת כדורים, הולכת לטיפול פסיכולוגי- אבל אני ממש מרגישה מיואשת וחסרת תקווה בנושא. מרגישה שזה לא ישתפר ואני תקועה במצב הזה כבר יותר מדי זמן.

לאנונימית, התקפי חרדה, כמו גם הטיפול בהן עלול להימשך זמן רב יותר מאשר ארבעה חודשים. טוב עשית שפנית לקבלת טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי. חשוב מאד להתמיד בהם. מדברייך שלך נראה שמסתמן כבר שיפור מסוים. כך שיש את כל הסיבות הנכונות להיות אופטימית ולצפות להמשך שיפור עד לדעיכה מוחלטת של חרדותייך והתקפי החרדה. ככלל, יש להבחין בין הקלה ושיפור סימפטומטי (של התסמינים השונים) לבין הצורך להרחיב הטיפול, כדי להכחיד את הגורמים המודעים ואולי גם הלא מודעים לסימפטומים הללו. המטפלים שלך ודאי ינחו אותך בהתאם. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה