בעייה קוגנטיבית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2022 | 20:59 | מאת: טימי

nv מה גורם לזכרון להיות פעם OK ופעם חלש מתחים/כעס/סטרס יכולים להשפיע על זה ?

ערב טוב, טימי אכן כן, כל מה שציינת - מתח, לחץ וחרדות, כמו גם מצוקות נפשיות, העדר שינה מספקת ו/או מתאימה, תזונה לקויה ועוד. אם הבעייה משמעותית ומתמשכת, כדאי שתתיעץ עם רופא המשפחה שלך. הוא כבר ימליץ לך בודאי האם ראוי להתיעץ גם עם פסיכולוג, נוירולוג או פסיכיאטר. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה