חרדות קשות והיפנוזה.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/06/2022 | 18:43 | מאת: Roy102030

היי. סובל שנים מחרדות. לאחרונה החרדות התגברו עד כדי הליכה לחדרי מיון כל כמה שבועות. מטופל בציפרלקס שכנראה לא עוזר. האם היפנוזה יכולה לעזור במקרה של חרדות קשות ?

שלום רוי היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר, למגוון רחב ביותר של מצוקות נפשיות, כולל גם וכמובן "חרדות קשות". ויחד עם זאת, יש לזכור שהיפנוזה אינה "הוקוס פוקוס". היא כלי טיפולי, יעיל ביותר, תכליתי ורב תחומי, אך לא חלופה לטיפול. הפסיכולוג/המטפל, המורשה לטפל בהיפנוזה יכול להסתייע בכלי הזה באופן מרשים ביותר. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני ומטפל זוגי בכיר, מורשה להיפנוזה > 054-7549898

08/07/2022 | 12:03 | מאת: טל

תודה על התגובה. מה כן יכול להשפיע הכי טוב כנגד חרדות?

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה