חרדה, דיכאון עייפוץ וכאבים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/06/2022 | 19:38 | מאת: דור

הומלץ לי על ידי הפסיכאטר לקחת לוסטרל לאחר טיפול בציפרלקס עם השפעה נמוכה 1. אני סובל מדיכאון קל, חרדה כללית וחברתית עם התקפי חרדה/פאניקה, מחשבות טורדניות (ocd מתון) האם לוסטרל יעיל לכל אלו? 2. בנוסף, אני יש לי nf1, פיברומאלגיה מה שגרום לכאבים עצביים, כאבי גב וגפיים וכאבי ראש ומיגרנות האם לוסטרול יכול לעזור גם בתסמינים אלו? תודה רבה

דור, מיה (בשאלה הבאה) ושאר החברים המשתתפים ועוקבים אחרי התכתובות בפורום.. כיון שאני כמנהל הפורום והפורום עצמו פסיכולוגיים, אנו אמורים לעסוק ומתייחסים היבטים הפסיכולוגיים של המצוקות הנפשיות והריגשיות בלבד, ולא בהיבטים תרופתיים. התרופות ויעוץ לגביהן ניתן על פי חוק, אך ורק על ידי רופאים > פסיכיאטרים, רופאי משפחה ורופאים אחרים. שבת שלום, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה