אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/05/2022 | 16:19 | מאת: Alin

שלום אשמח מאוד לדעתך🙏🏻 מזה שבעה חודשים שאני סובלת ממתח נפשי וחרדות אדירים בעקבות מצב שקרה עם הלב, השאלה שלי היא כזאת, האם תסמיני חרדה ומתח יכולים להשתנות אחרי שעובר זמן? נניח אם לפני שלושה חודשים אחד התסמינים היה דופק מהיר בזמן התקף חרדה ועכשיו אין דופק מהיר בזמן חרדה אלא דופק איטי רגיל ותסמינים אחרים, זה יכול לקרות ? שחרדה משנה סימפטומים? בעיקרון רופא משפחה נתן לי לנסות חצי כדור ציפרלקס ביום אבל מכיוון שאני מסיימת בירור לגהי שלילת אסתמה אז עדיין לא התחלתי ואני ללא שום טיפול תרופתי לחרדות חוץ מלוריוון בלילות פעם פעמיים בשבוע, אשמח מאוד למענה🙏🏻

שלום, אלין ראשית, את מוזמנת לעיין בתשובתי הקודמת לך (מ- 24.4.22). לגבי שאלתך בעניין השתנותם האפשרית של סימפטומים של מתח וחרדה, אני מניח שזה אכן אפשרי, אם כי זה תלוי בגורמים רבים שקשה להתייחס אליהם במסגרת הפורום, אלא רק לאחר התיעצות מפורטת יותר עם הרופא ו/או הפסיכולוג אצלם את בטיפול. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיככולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה