חרדות לקראת יציאה לעבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/05/2022 | 21:41 | מאת: אייל

שלום רב !! כאמור מתמודד עם אוסידי ויש לעיתים חרדות מטופל תרופתית . הרופא אמר לי שאני מכתיב לו את הטיפול אז גם ארצה הכוונה כיצד לדבר ולשתף את הרופא ומי מחליט בסוף על הטיפול התרופתי . בנוסף אני עובד בצהריים כ 4 שעות בניקיון ולאחרונה מאוד קשה לי כי יש לי בעיות אורטופדיות ונורא כואב לי הגוף . אתמול נפגשתי עם מדריך השמה שלי שביקשתי חיפוש עבודה בשמירה . אבל יש כאן מספר בעיות 1.עקב ריבוי התרופות יש לי בעיות במתן קיבה וזה משגע אותי . ובנוסף בסביבות השעה 11 12 בצהריים אני ממש מתמלא בחרדה לקראת היציאה לעבודה שזה הולך איתי במהלך העבודה . שמחתי לשתף ואשמח לתגובה תודה

שלום, אייל אני מבין שאתה במצוקה, אך לא ברור לי מה השאלה שלך. בענין החרדה הספציפית, כמו גם תסמונת ה- OCD שאתה סובל ממנה כדי שתהיה גם בטיפול פסיכולוגי ולא להסתפקבטיפול התרופתי. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה >054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה