אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/04/2022 | 14:08 | מאת: Lin

אני סובלת מחרדת בריאות היפוכונדריה לפני כמה ימים התחלתי ללכת צעידה מהירה ומיד התחלתי להרגיש קוצר נשימה עז עז ממש כאילו אין אוויר סטורציה 90%-93% ואחרי עשר דקות חזר ל98% כאשר נרגעתי.. עשיתי אקו לב חמש פעמים בחצי השנה האחרונה, עשיתי גם אקו לב במאמץ לפני חמישה חודשים, הכל תקין ב"ה, כולל בדיקות דם מקיפות כלליות, האם התקפי חרדות קשים יכולים להוריד סטורציה לכמה זמן ולעלות חזרה אחר כך? קוצר נשימה יש לי כבר חצי שנה אבל מעולם לא ירדה לי הסטורציה פחות מ 97%.. הסטורציה במקרה שלפני כמה ימים ירדה בזמן שהייתי ממש ממש ממש בלחץ אטומי ברחוב בדרך. אשמח מאוד לדעתך

שלום לין לדעתי, כפי שביקשת.. כדאי שתיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים, להקלה והתמודדות עם החרדה הההיפוכונדרית שלך. באשר לשאלותייך הרפואיות, רצוי שתתיעצי בנדון עם רופא המשפחה שלך. כפסיכולוג אני לא מתמצא ומנוע מלהתייחס לשאלות רפואיות בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה