נימולים בידיים בעת חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/03/2022 | 14:28 | מאת: נועה

היי, רציתי לשאול האם אפשר לחוות נימולים בידיים וברגליים וכאבי בטן בעת תקופה שבה אני חווה הרבה חרדות.. לא בהכרח בעת התקף חרדה. תודה רבה על המענה

ערב טוב נועה וסליחה על העיכוב בתגובה. הפורום שלנו כולל אני כמנהלו, פסיכולוגיים וללא הכשרה רפואית. יותר מכך, למרות שהתגובות הפיזיולוגיות למצבי מתח וחרדה יכולות להיות רבות ומגוונות, מומלץ להתייעץ בעניין עם רופא המשפחה, או רופא אחר כדי לוודא שלא מדובר בבעיה רפואית פיזית כלשהי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה