דיכאון לחץ וחרדה יום יומי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/02/2022 | 10:28 | מאת: אברהם

שלום דוקטור היקר .. לפני שנתיים במקרה לגמרי התגלה אצלי גידול דרגה 1 במוח שנקרא גליומה עברתי ניתוח והוציאו את זה אם עושים לזה כריתה מלאה אז יש סיכוי שלא יהיה חזרה של התהליך .. היום אני בגיל 35 ונשוי ומאז הניתוח אני כל יום בוכה על מה יהיה אם יחזור יש לי ילדות קטנות שלידם אני עושה כאילו הכל טוב ואיך שהם הולכות לישון ישר מתחיל לבכות לא רוצה לראות אנשים ותמיד מרגיש שעולה הבכי ... לוקח ציפרלקס שלא ממש עוזר אני תמיד חושב על זה אפילו שאני אוכל או עובד וישר מתחיל לבכות מרגיש שזה גדול ממני .. אין לי יותר שמחת חיים כל יום הולך לישון מקודם מאוד ... ומרגיש שאף אחד לא מבין אותי באמת

שלום אברהם, מצער לקרוא על סיבלך וקשייך המרובים. עובדה ידועה היא שניתן ויש אף רבים המצליחים להתמודד עם קשיים מהסוג שאתה מתאר, בהצלחה רבה. אני מניח שאתה ודאי מכיר ההמלצות המופיעות באתרים וספרים ל"עזרה עצמית". המצער הוא שבמצבים מהסוג שאתה חווה ובמקרים לא מעטים, זה לא מספיק. לכן יש צורך בסיוע מקצועי-טיפולי אינטנסיבי מתמשך (ולו לתקופת מה) של פסיכולוג קליני או רפואי מתאים. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה