קשיים וחרדות בכיתה א'

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/02/2022 | 21:00 | מאת: סיון

ערב טוב, ב9.21, בני עלה לכיתה א' בהתרגשות גדולה, מהר מאוד המצב התהפך, כיום חצי שנה לאחר תחילת שנה הלימודים, במשך כל יום אנחנו חווים התנגדויות יום יומיות ללכת לבית הספר, להכין שיעורים או כל פעילות שקשור לבית הספר (כגון טיולים), חשוב לי לציין שהוא מסתדר מצויין בלימודים ואף בשבועיים האחרונים עבר לרמה מתקדמת יותר במסגרת הכיתתית בשפה ובחשבון, חברים באים לשחק ולהיפך, בשיחות עם המחנכת לא נראה כי יש בעיה חברתית או משהו חריג אשר עורר את ההתנגדויות הללו, בנוסף החלו בעיות התנהגותיות בודדות בלבד בבית הספר, דבר שלא אופייני לו כלל (ילד רגיש ומופנם) בנוסף מרד, כעסים,העלבויות, פרץ זעם על בסיס יומי במסגרת הביתית, כאשר רוב השיחות על בית הספר או הגעה לשם לעיתים מלוות בכאבי ראש ובטן שחולפים די מהר ( מעריכה באופן גס שזה פסיכוסומטי),עבר טיפול רגשי בעברו, אודה לכל הכוונה שהיא, תודה רבה

שלום, סיון אני והפורום, שאני מנהלו מזה שנים, לא מתמחים ולכן גם לא עוסקים ביעוץ בסוגיות וקשיים הקשורים באופן ספציפי בילדים. למיטב ידיעתי, יש פורומים ספציפיים לסוגיות הקשורות בילדים. חפשי ותמצאי. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה