חרדה קשה ממדידת לחץ דם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/02/2022 | 21:50 | מאת: תמר

אני בחודש חמישי להריון ובגלל שבהריון הקודם היתה רעלת מסוכנת אני צריכה למדוד לחץ דם פעמיים ביום. אני מאד לחוצה מהמדידות והלחץ מקפיץ לי את הלחץ דם. מה אפשר לעשות???

שלום תמר שיהיה בשעה טובה ובהצלחה עם ההריון. לענין הלחצים והחרדות : פרט ובנוסף לטיפול פסיכולוגי אפשרי ואולי גם רצוי, את יכולה להסתייע ב"טיפים להתמודדות" באתר שלי ובאתר של ד"ר ברוך אליצור ועוד. בנוסף, תמיד ראוי ורצוי להרבות בתרגול של טכניקות להרפיה עצמית ו/או מדיטציה ו/או "מיינפולנס" וכד'. קישורים ב-גוגל ויו-טיוב. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה