פוביה לא לשפוט למומחים בלבד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/02/2022 | 16:42 | מאת: פלוני בפוביה

שלום שאני עובר ליד אנשים יש לי חרדה וזה מתבטא במצבים לפעמים קיצוניים שאני נעצר באמצע ההליכה ויש לי רעד וצמרמורת עד שעוברים אותי אני לא יודע איך להתגבר על זה ולהוסיף על הפוביה שלי בא לי לרוץ או לצאת להליכה מהירה אבל יש הרבה שלא קושרים עם רצועה את הכלב או שמים לו מחסום במיוחד שמדובר בכלב שמוגדר כמסוכן אבל חושש מאוד שלא ירוץ אחריי כלב וינשך אותי חלילה האם יש אפשרות לסדנאות בחינם שיעזרו להתגבר על פחדים מסוג זה והאם עוד אנשים חווים את מה שאני חווה

ערב טוב ל"פלוני" אני לא מכיר סדנאות חינמיות לסיוע פסיכולוגי בכלל ולחרדות/פוביות בפרט. יתכן וקופת החולים שאתה משתייך אליה מציעה סדנאות כאלה ואולי תוכל לקבל מידע שיסייע לך בנדון, במוקדי הערה הטלפונית של ער"ן וכד'. כללית, על פי תיאורך, אני מתרשם שעדיף עבורך שתפנה ליעוץ/טיפול פרטני אצל פסיכולוג קליני במסגרת קופת החולים אליה אתה משתייך. התעריף שם אמור להיות נוח ביותר. בהצלחה ! ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה