דפיקות לב מואצות במשך רוב היום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/02/2022 | 01:16 | מאת: אביטל

שלום לך, בימים האחרונים אני נמצאת תחת לחץ וסטרס רבים, אני נכנסת ללחץ מכל דבר קטן ודפיקות הלב שלי מורגשות במשך כל היום, כשאני קמה והולכת לישון, מרוב שאני טרודה בדברים. הבנתי שאתה לא רופא, האם יש לך דרכים טבעיות או תכשירים להמליץ עליהם להורדת דפיקות הלב המואצות? תודה לך

ערב טוב, אביטל יש דרכים "טבעיות" רבות להפחתה והקלה של תגובות מתח, לחץ וחרדה. החל מטיפול פסיכולוגי מתאים -מומלץ בעדיפות ראשונה ועבור דרך טכניקות רבות ומגוונות של הרפייה עצמית, מדיטציות, טכניקות נשימה, היפנוזה עצמית ועוד. תוכלי לחפש באינטרנט ו-יו-טיוב. המלצות מפורטות יותר תוכלי למצוא באתר של ד"ר ברוך אליצור ובאתר שלי (חפשי ב-גוגל.) ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה