ארצה לשתף ולקבל עצה תודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/02/2022 | 11:47 | מאת: אייל

שלום רב !! הסיפור שלי מתחיל מלפני כ 30 שנה שם במוסד נפגעתי חזק מאוד בנפש זה התחיל עם כאבים בלב ולאחר מכן החלו לי חשיבה טורדנית ותחושה של דיכאון חזק מאוד ומשם הכל התגלגל . בגיל 18 התחלתי טיפול תרופתי אך לא ידעתי לאן זה יוביל אותי כי הייתי צעיר מאוד ולא ידעתי מה עושים ומה אני עושה עם התחושות האלו.וממש הייתי חדש בעניין ולא הערכתי את הטיפול התרופתי ועברתי עשרות אישפוזים אשר חלק מהם היהי נכון לי והרוב לא . כמובן שכיום אני נוטל המון תרופות עם הטבה אבל יש לי המון ת לוואאיי קשות במיוחד .. ואציין שאני חש תחושת מתח ודריכות כמעט כל הזמן וכן יש לי הפרעה במערכת העיכול שלי גם בגלל הלחצים ולדעתי גם מהתרופות . אשמח למענה תודה

ערב טוב אייל מצער לקרוא ולשמוע על קשייך ובעיותיך. זה אולי לא מנחם מספיק, אך יש מחקרים רבים המעידים על כך שדווקא אלה שנאלצים בגלל תנאי חיים להרבות בהתמודדויות שזה דוקא מחזק, מחשל ויוצר חוסן נפשי ומעשי. פרט לשיתוף שלך לגבי מצבך, לא הבנתי האם יש לך גם שאלה ספציפית. בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה