ביקור אצל רופא מומחה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/11/2021 | 22:21 | מאת: אייל

שלום דר !! היום ביקרתי אצל רופא גדול בתחום הפסיכאטרי והמליץ לי על נטילת כדור בשם רוקסלטי מה דעתך בעניין אציין שאני כמובן נוטל עוד תרופות .. ומה ההבדל בין אריפליי לרקסלטי ?? תודה על התגובה תגובה

שלום אייל, הפורום והח"מ עוסקים ומייעצים בענייני פסיכולוגיה ולא עוסקים בתרופות הניתנות בדרך כלל על ידי רופאים ופסיכיאטרים. עניינית, שאלתך קצת מוגזמת. לו גם היינו עוסקים בתרופות, היית מצפה שמישהו יגיד לך אם תרופה מסוימת מתאימה או לא מתאימה לך (!), רק בהסתמף על השם שלך ?! בנוסף, כיון שציינת שפנית לפסיכיאטר, מן הראוי לזכור ולהזכיר שגם אם אתה מטופל בתרופות, בד"כ מאד מומלץ שזה ילווה גם בטיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה