חרדה ולחץ נפשי בעקבות תפקיד חדש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/11/2021 | 19:35 | מאת: בן

היי בן 46 לאחרונה נמצא בלחץ וחרדה עקב מעבר לתפקיד חדש בעבודה(ניהול) .שינוי משמעותי לאחר המון שנים בתפקיד זוטר.התחלתי להרגיש חרדה ולחץ וחוסר שינה. רופא משפחה נתן לי לוריוון 1 מג ליום אמר לי לקחת או לפני השינה או בבוקר להורדת הלחץ . למיטב הבנתי קראתי שזה כדור מרדים וממכר אני לוקח אותו כל בוקר זה עוזר קצת להורדת הלחץ והחרדה אבל קורה מצב שאני נרדם בלילה כבר ב23 ומתעורר קבוע ב4 בבוקר עם חרדה ולחץ ויובש בפה. האם זה בגלל השפעת הכדור ? ובימים שישי ושבת צריך לקחת גם או שניתן לעשות הפסקה? אף פעם לא לקחתי כדורים פסיכאטריים וממש מפחד להתמכר אשמח לתובנות ועצות אם יש

שלום, בן אני ד"ר לפסיכולוגיה ולא פסיכיאטריה וכך גם הפורום המיועד ליעוץ פסיכולוגי. שאלתך אמורה להיות מופנית לפורום פסיכיאטרי, או רפואי. בכל מקרה, כשיש כבר המלצה תרופתית למצוקה ריגשית- נפשית, כדאי לשקול פנייה ליעוץ/טיפול פסיכולוגי, במקביל ולפעמים אפילו במקום הטיפול התרופתי. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7459898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה