כדור נגד חרדה לחתונה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/09/2021 | 18:55 | מאת: יניר

היי, אני מתחתן בעוד שבועיים וכבר מתחיל להרגיש אותות של לחץ מטורף. בעבר סבלתי מחרדות קלות. רציתי לשאול אם יש אפשרות לקחת כדור ליום של החתונה שיאפשר לי להיות קליל ולהינות מהיום הזה? כמובן עדיף כדור שאפשר לשלב עם מעט אלכוהול ושלא מרדים יותר מדי.

שלום יניר קבל איחוליי למזל טוב, לקראת חתונתך. אני לא רופא ולכן לא יכול להתייחס לענין ההקלה על התרגשותך על ידי נטילת כדור כזה או אחר. סביר שכדור הרגעה רגיל ומוכר יסייע. ועדיין עדיף שתתיעץ (ולו טלפונית) עם רופא המשפחה שלך. אם אתה נוטה לרגישות יתר וחרדתיות מרובה כדאי שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן> פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה