חרדה חרדה חרדה חרדה חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/08/2021 | 16:59 | מאת: אצכעלךחלכךניחעךנלךלךא

שלום יש לי הפרעת חרדה כללית חרדה חברתית ו ocd יש לך רעיונו מה לעשות עם החרדה? יש לך רעיון איזה טיפול עדיף? ויש לך רעיון איך אפשר לרמוז למשפחה על החרדה? תודה רבה

שבת שלום במקביל ובנוסף להורים אולי, לא הכרחי "לרמוז" למשפחה. מה גם שלאור תיאורך וסיבלך המורכב סביר שהם מודעים לסיבלך ומצוקתך. ככלל, עדיף לשתף את אלו הקרובים לך ריגשית ובמיוחד אלו המגלים אמפטיה ומוכנות לסייע. הרעיון הכי טוב שיש לי לגבי תיאורך, אם אכן הוא אמיתי ואותנטי, נא פנה ליעוץ/טיפול פסיכולוגי (עדיף בגישת ה- CBT), אם במסגרת קופת החולים אליה אתה משתייך, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה