חרדת בריאות וקפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/08/2021 | 23:14 | מאת: מיכאל

היי , אני בתקופה של יציאה מהחרדת בריאות שהיה לי, אני מטופל על ידי פסיכולוגית ואני כן רואה שיפור באיכות חיים. אבל הרבה דברים מלחיצים אותי כי גם כשאני רגוע ולא קרה כלום כמה ימים אני מרגיש סיפטומים של חרדה כמו גוש בגרון וקושי בבליעה , קפיצות שרירים קוצר נשימה ועוד. עשיתי בדיקות והרופאה אמרה שאני יכול להירגע , אבל למה זה קורה גם כשאני רגוע? יש לזה הסבר? זה באמת קשור למתח נפשי? תודה !

שלום, מיכאל מתחים ולחצים ריגשיים עלולים לנבוע ולהתקיים גם (ויש שיגידו בעיקר), ממקורות ריגשיים ונפשיים אסוציאטיביים ולא מודעים. יחד עם זאת, כיון שאתה כבר נמצא בטיפול פסיכולוגי שמועיל לך משמעותית כדבריך, מן הראוי שתבחן שאלתך עם הפסיכולוגית שאתה נמצא אצלה בטיפול. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה