ריבוי תרופות ובעיות אשמח לעצה תודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/08/2021 | 12:24 | מאת: אייל

שלום רב !!! נוטל המון תרופות פסיכאטריות לדעתי הרופא אינו מספיק אחראי והוריד מינון של לפונקס ואין לי איתו שום קשר רק בגישה החודשית .. ואני מאוד סובל מתחושות מתח ולחצים לא רציונליים כמעט כל הזמן . כמו"כ סובל מחוסר סדר בפעילות מעיים ואיני יכול לצאת לעבודה אשמח לעצה ועזרה תודה

שלום, אייל בענין התרופות ופעילות המעיים שלך, מן הראוי שתתיעץ עם הפסיכיאטר איתו אתה בקשר, או רופא המשפחה שלך או גורם רפואי אחר . לגבי המתחים והלחצים, מן הראוי שתלמד טכניקות של "הרפיה עצמית" (מדיטציה, מיינפולנס, היפנוזה) וכד' ובעיקר שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה