אתמול היו לי כאבים בחזה בגלל לחץ שהיו לי במשך היום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/07/2021 | 10:46 | מאת: אבג

שלום וברכה אתמול היו לי כאבים בחזה בגלל לחץ נפשי שהיו לי במשך היום לפני שנרדמתי היו לי כאבים איומים ממש שלא יכולתי לעשות כלום אני לוקחת כדורים כבר שנתיים ויש גם תופעות לוואי כרגע אין לי פסיכיאיטר שאני יכולה לפגוש אותו אתמול בלילה זה כבר לא נראה לי ממש מצחיק האם כזה דבר יכול להצביע על בעיה לחץ בגוף אני ממש לא רוצה להיפגש עם זה עוד פעם אני חשובת שזה בגלל שלא נותנים לי פה לצאת לעבוד בעבר הייתי סייעת לרופא שיניים כ8 שעות משמרת והגעתי הביתה עם הרבה סיפוק וגם ידע כרגע אני בלי עבודה וכמובן שלכל עבודה מצריך ראיון עבודה ויש לי פה אחת שהיא לא מרשה לי לגשת לריאון עבודה ואני חייבת לצאת לעבוד כי אני גרושה וחבל תודה רבה אשמח לדעת על פתרון כדי להירגע גם אני חושבת שזה בגלל הלחץ העכשווי עד עכשיו היו לי אבטלת הכנסה וכרגע אני כבר לא מקבלת בכלל, המצב פה לא נראה לי בקופת חולים דורשים את שלהם וגם יש לי פה דברים שאני צריכה לשלם ואני אצטרך לצאת לעבוד וכמה שיותר מהר אשמח לדעת תשובה תודה רבה

שלום אבג נראה לי שבעייתך הממושכת די מורכבת. את מדברת על לחצים, כאבים, קשיי תעסוקה ופרנסה. מדברייך אפשר להבין שהיית גם בטיפול פסיכיאטרי שמשום מה פסק. כללית, לשיפור יכולת ההרגעה הנקודתית והמהירה במצבי מתח, לחץ וכד', כדאי ללמוד ולתרגל טכניקות של הרפיה עצמית (ראי האתר של ד"ר ברוך אליצור), כמו גם מדיטציה, מיינדפולנס (יש הרבה קליפים ותרגילים ביו-טיוב) וכד'. בהתיחס למשך הזמן שאת סובלת ומורכבות הדברים איתם את מתמודדת הייתי ממליץ שתפני ליעוץ/טיפול פסיכולוגי במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה