פגיעה בלתי הפיכה בזיכרון בן 19

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/06/2021 | 15:42 | מאת: שוהם

היי דוקטור, אני סובל מדיכאון כבר חצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל איפול טרופתי. קראתי לפני כמה ימים שדיכאון משנה את המבנה של המוח וגורם לבעיות זיכרון. באמת שמתי לב שהזיכרון שלי נפגע קצת, רציתי לדעת האם זה נזק בלתי הפיך או שמתי שהדיכאון יחלוף המוח שלי יחזור לתפקד נורמלי?

שלום שוהם אני מניח שפרט לטיפול תרופתי אתה גם מקבל טיפול פסיכולוגי. מוממלץ ! למיטב הערכתי, גם אם יש אצלך פגיעה בזיכרון, כתוצאה ממצבך הנפשי, הרי שהפגיעה הפיכה וסביר מאד שזכרונך ישוב להיות כפי שהיה. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה