החלפת כדורים מפקסאט לסרנדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/05/2021 | 19:58 | מאת: חרד

אני כ8 שנים נוטל פקסאט 20 מ"ג בעיקבות החמרה במצב הפסיכיאטר החליף לי לסרנדה אמר לי להתחיל עם 50 מ"ג יחד עם הפקסאט 20 מ"ג שבוע ראשון שבוע שני לעלות ל100 מ"ג יחד עם פקסאט 20 מ"ג ושבוע שלישי להפסיק פקסאט האם זה בסדר ליטול סרנדה יחד עם פקסאט? ובמינונים כאלו? תודה רבה

שלום חרד. באופן לא מפתיע, התשובה שכתבתי בתגובה לשאלה הסמוכה לשאלה שלך, מתאימה אף לך. להלן עיקריה : אינני רופא אלא ד"ר לפסיכולוגיה ולכן אני לא אמור ולא יכול להתייחס, להמלצות תרופתיות, כולל לא להחלפת כדורים. במקביל להשלמת הבדיקות וההתיעצויות הרפואיות שלך, הייתי ממליץ שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי, לבדיקת דרכים להקלת הסימפטומים שאתה מתאר ואולי אף לזהות מקורות ריגשיים, העלולים להיות מקור, או גורם מעצים, של הסחרחורות שלך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה