התקפי סחרחורות , תחושת שיוט ואי שיווי משקל.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/05/2021 | 16:17 | מאת: שירלי

שנתיים וחצי אני סובלת מסחרחורות חזקות שמשביתות אותי זה בא בהתקפים. קשה לי לעמוד ללכת לשבת ואף לשכב במיטב. כשאני שוכבת לישון 2 כריות מתחת לראשונה ועוצמת עיניים מרגישה שנופלת. נוירולוג שלל בעיה אף אוזן גרון שלל בעיה עשיתי בדיקות דם + mri+vemp+vhit הכל תקין נתנו לי מספר כדורים בטסטים, אסטרולוגיה, מודל ועוד לא עזר ולא הקל. האם כדור רלקסין מהטבע יעזור?

שלום שירלי אינני רופא אלא ד"ר לפסיכולוגיה ולכן אני לא אמור ולא יכול להתייחס, להמלצות תרופתיות. במקביל להשלמת הבדיקות הרפואיות שלך, הייתי ממליץ שתפני לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי, לבדיקת דרכים להקלת הסימפטומים שאת מתארת ואולי אף לזהות מקורות ריגשיים, העלולים להיות מקור, או גורם מעצים, של הסחרחורות שלך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה