מחנק בגרון שגורם להקאות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/04/2021 | 16:50 | מאת: רועי

הגיוני שאני בסטרס מזוגיות חדשה? הגיוני שיש לי תחושת חנק בגרון שגורמת לי מדי פעם לרפלקס הקאה? מצאו אצלי סטרפטוקוקוס c ואמרו לי שאין צורך בטיפול אנטיביוטי, יכול להיות שזה מזה?

רועי ברכות לזוגיות החדשה שלך. זוגיות, עם כל היותה רצויה עלולה להיות מלווה במתח נפשי מסוים. מתח נפשי, עלול להתבטא בסימפטומים גופניים. אבל, כיון שאני לא רופא, אלא ד"ר לפסיכולוגיה קלינית, אני לא מוסמך ולא יודע להעריך השפעת סטרפטוקוקוס c על תחושת המחנק שלך. רצוי ומומלץ שתתיעץ בנדון עם רופא המשפחה שלך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה